Taal leer week 7 dag 3

Hallo, Duo! Om my te laat begin vandag, Ek sal toelaat dat die groen uil my help.

Duik in Arabiese lesse

Hy is vrygewig en Hy is jou man, Judy. هُوَّ كَريم وَهُوَّ زَوْجِك يا جودي. Ook, dit is interessant om te besef dat voor die leer van 'n paar Arabies, Ek sou nie eens geweet het waar hierdie Arabiese woorde geëindig het, net weet ruimtes tussen woorde in Latyn, Griekse en Cyrilliese alfabet en Chinese karakters. Trouens, Arabies is net dieselfde, maar aangesien alle letters vier vorme het om hulle te skryf (aan die begin, middel en einde van 'n woord en afsonderlik) sou ek nie geweet het dat 'n woord soos زَوْجِك in daardie sin net een woord 'man' was nie.

Op die oomblik kan ek nog nie voorstel wanneer ek so 'n sin in my lewe sou gebruik nie, maar miskien weet Duo beter.

Steeds, Ek is redelik tevrede met my vordering in Arabies, Sjinees, Russies en Turks die afgelope twee weke!

beweeg na Chinees

Goed, ek voel reeds dat hierdie sin is meer nuttig:

Sy maag maak seer, ek weet nie wat hy geët het nie. 他的肚子很疼,我不知道他吃了什么。

Ook, dit is interessant om te kyk na hierdie Chinese sin orde: Hy | besit | maag | baie | pynlik, | Ek|nie|weet|hy|gespanne|wat.

Wat ek ook van Duo hou, is dat jy luisterpraktyk. En jy kan dieselfde klank 'n paar keer weer speel om die sin te verstaan. Probeer om jouself uit te daag deur dit weer 'n paar keer teen normale spoed. Slegs as jou doeltaal of die nuwe woorde in 'n oefening te moeilik is, speel die stadiger weergawe.

Russies vandag

Ek gebruik die sleutelbord op die skerm soveel as wat ek kan om beter te skryf Russiese myself.

Nou is dit tyd om vandag se nuus te lees en die vertalings te bestuur na verskeie tale op my selfstudie-program!

Lewer kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.