Sprogindlæring uge 7 dag 3

Hej, Duo! For at få mig i gang i dag, vil jeg lade den grønne ugle hjælpe mig.

Dykning i arabisk lektioner

Han er gavmild, og han er din mand, Judy. هُوَّ كَريم وَهُوَّ زَوْجِك يا جودي. Også, det er interessant at indse, at før nogensinde at lære nogle arabisk, ville jeg ikke engang have vidst, hvor disse arabiske ord endte, kun at kende mellemrum mellem ord i latinske, græske og kyrilliske alfabeter og kinesiske tegn. Faktisk er arabisk bare det samme, men da alle bogstaver har fire former for at skrive dem (i begyndelsen, midten og slutningen af et ord og separat) Ville jeg ikke have vidst, at et ord som زَوْجِك i denne sætning var blot ét ord 'mand'.

I dette øjeblik, kan jeg ikke billedet endnu, når jeg ville bruge en sådan sætning på noget tidspunkt i mit liv, men måske Duo ved bedre.

Alligevel er jeg temmelig tilfreds med mine fremskridt på arabisk, kinesisk, russisk og tyrkisk de sidste to uger!

går videre til kinesisk

Ok, jeg føler allerede, at denne sætning er mere nyttig:

Hans mave gør ondt, jeg ved ikke, hvad han spiste. 他的肚子很疼,我不知道他吃了什么。

Også, det er interessant at se på denne kinesiske sætning orden: Han | besiddert | mave | meget | smertefulde, | I|not|know|he|eat|past tense|what.

Hvad jeg kan lide ved Duo også er, at du får lytte praksis. Og du kan afspille den samme lyd et par gange for at forstå sætningen. Prøv at udfordre dig selv ved at afspille det et par gange ved normal hastighed. Kun hvis dit målsprog eller de nye ord i en øvelse er for svært, skal du spille den langsommere version.

Russisk i dag

Jeg bruger på skærmen tastaturet så meget som jeg kan for bedre at skrive russisk mig selv.

Nu er det tid til at læse dagens nyheder og styre oversættelser til flere sprog på min selvstudium app!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.